Yetimler Vakfı Bingöl İl Temsilciliği, olarak yetimleri sevindirmek ve kırmızı et ihtiyaçlarını gidermek üzere hayırseverlerin yapmış olduğu yardımları yetim ailelere ulaştırdık.

Kentteki yetim ailelerin umudu olmaya devam ettiklerini belirten Yetimler Vakfı Bingöl Temsilcisi Salih Çelik, hazırladıkları kırmızı et paketlerini Bingöl merkez ve ilçelerinde tespit ettikleri yetim ailelere teslim ettiklerini söyledi.

“Allah’ın merhameti yetimleri kollamaktan geçer”

Dağıtım sonrası yaptığı konuşmada Çelik, “Yetim sevindirmek, yüzlerinde tebessüm oluşturmak en güzel sünnetlerden ve cennet kapılarından biridir. Bu noktada vatandaşlarımızı duyarlılığa davet ediyoruz. Bizler yetim ailelerimiz ve hayırseverler arasında bir köprü vazifesi görmekteyiz. Bingöl merkez ve ilçelerinde 70 yetim ailemize kırmızı et yardımında bulunduk. Elimizdeki imkanlar ölçüsünde yardımlarımız devam edecektir. Hayırseverlerin desteklerini bekliyoruz. Allah’ın merhametine erişmek için yetimleri gözetip koruyalım. Çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun.”