Yetim Öksüz ve Kimsesiz Çocuklarla Yardımlaşma Dayanışma ve Eğitim Vakfı olarak  Gazze’ye Yardımlarımız Devam Ediyor!

“Gazze’deki İslam’ın yiğit kahramanları bu zulme sesiz kalmayıp Aksa’daki kardeşlerine yardım ettiler. Zaten siyonistler her fırsatta Gazze’yi kuşatıyor. Şimdi de Aksa’ya sahip çıktıkları için oraya saldırıyorlar. Mescid-i Aksa mutlaka oradaki muhafızlar tarafından korunacaktır.

” Gazze için Müslüman halkın yüreğinin yandığını, ancak oraya gidebilme imkânı bulunmadığı için yardım edemeyen Müslümanların, verecekleri yardımlarla Filistin’e destek olabilecekler

“Herkesin kendi bölgesinde mutlaka yapabileceği bir şey vardır. Bu vesileyle bir karınca misali oradaki kardeşlerimizin yardımına koşma gayretinde olabiliriz. Bugün Gazze’nin hem maddi hem de manevi desteklerimize ihtiyacı var. Ancak bununla birlikte yapacağımız farklı yardımlar da vardır. Şu anda Gazze’de 5 bine yakın evin yıkıldığı söyleniyor. Hastanelerde tıbbı cihazlara, ambulanslara, gıda ihtiyacına, maddi ve manevi her türlü desteğe ihtiyaçları vardır. Kardeşlerimize elimizden gelen desteği esirgemememiz lazım.

“Şu anda emperyalistlerin oluşturmuş olduğu algıda, atılan füzeler ön planda tutuluyor. Oysa Gazze’de işgal ve gasp edilen bir toprak var. Oradaki bebeklerin ve kadınların hunharca katledilmesi söz konusu. Fakat bunları sosyal medya ve basın-yayın organlarıyla çok ciddi bir şekilde çarpıtıp algı oluşturuyorlar. Bundan dolayı kardeşlerimizin de Filistin’e açılan her türlü olumlu adımlara destek olmaları lazım. Bütün Müslümanlar, oklarını siyonizme çevirsinler. Artık bizim gündemimiz Mescid-i Aksa’dır.”