Yetim, Öksüz, Mağdurlar ile Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Yetim-Der) olarak, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardımlarımıza devam ediyoruz.

‘Bir Yetimi Sende Doyur’ kampanyası kapsamında,ihtiyaç sahibi 100 yetim aileye değeri 50TL olan gıda kolisi dağıttı.

Hayırseverler tarafından verilen yardım kolileri, dernek üye ve gönüllüleri tarafından Bağlar, Yenişehir ve Kayapınar ilçesi ile Hani’nin Gürbüz (Cewzê) köyündeki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Yaptıkları yardımlar hakkında açıklama yapan Derneğimiz Genel Sekreteri Orhan Zeren, “Yetim-Der olarak hayırseverler ile ihtiyaç sahibi aileler arasında köprü vazifesini yerine getiriyoruz. Hayırseverler tarafından bize ulaştırılan yardım kolilerini ailelere ulaştırdık. Sur ilçesinde ulaştırmamız gereken kolileri sokağa çıkma yasağı nedeniyle gönderemedik. İnşallah tüm hayırseverlerin bu ve benzeri yardımlarını yetim ailelere ulaştırmada köprü vazifesiolmaya devam edeceğiz.” dedi.

İLGİLİ GÖRSELLER

İLGİLİ VİDEO