2020 Kurban Organizasyonun’da kurban eti ulaşmayan yetim evi bırakmamayı hedefleyen vakfımız  yapılan kurban bağışlarını ailelere ulaştırmak üzere çalışmalarını sürdürüyor.

Yurtiçi ve yurtdışında yetim ailelere yönelik yardım çalışmaları yürüten VAKFIMIZ “2020 Kurban Organizasyonu” kapsamında Türkiye başta olmak üzere birçok ülkedeki ihtiyaç sahibi yetim ailelere kurban eti ulaştırdık.

“Yetimler Vakfı olarak 2020 Kurban Organizasyonu yapmış bulunmaktayız. Elhamdülillah bize vekaleten verilen kurbanları kestik. Etleri burada parçalayıp ailelere ulaşabilecek şekilde paylaştırıyoruz. İnşallah vakıf gönüllülerimiz tarafından bu etler yetim ailelere ulaştırılacak ve böylece bayramdan önce söz verdiğimiz gibi evine kurban eti girmeyen yetim evimiz kalmayacaktır. Onun için buradaki tüm kardeşlerimiz büyük bir cehd ve gayretle çalışıyorlar.” dedi.

Yurtdışında da kurban eti çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Aysu, “Yetimler Vakfı olarak sadece Türkiye’de değil aynı zamanda Filistin, Yemen, Somali, Uganda, Nijerya, Nijer, Kamerun, Mali, Etiyopya, Çat, bürkinafaso ve Bangladeş’te de kurbanlarımız kesilmiş; yetim, mağdur ve fakirlere dağıtılmıştır.