Mazlumların feryatlarının halen devam ettiği ve her geçen gün yeni yetim ve mağdurların ortaya çıktığı İslam coğrafyasında mübarek üç ayları idrak etmekteyiz. Manevi bir iklim sahip olan Ramazan ayının da içinde olduğu, rahmet ve bereket kapılarının olabildiğince açıldığı, yüreklerin hayır ve hasenatlarla çarptığı bu mübarek zaman dilimlerinde toplumsal sorumluluklarımız daha da ön plana çıkmaktadır.

Bu nedenle bu günler İlahi rızayı kazanabilmek için fırsat telakki edilerek hem madden hem de manen atılacak adımlar, ümmetin bugün en çok ihtiyaç duyduğu vahdet ve kardeşliğin tesisine katkı sunacaktır inşallah. Bu anlayışla rahmet ve bereketin arttığı bu günleri fırsat bilerek tüm kardeşlerimizi yetim ve kimsesiz kardeşlerimize destek olmaya davet ediyoruz.

Rabbim hayırlarımıza bereket katsın inşallah. Yüce Rabbimiz bu mübarek gün ve gecelerden azamî derecede istifade edebilmeyi cümlemize nasib etsin ve ümmetin içinde bulunduğu karanlık ve zorlu gecelerden nurlu sabahlara çıkmaya vesile kılsın inşallah.