Yetimlerle Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Van Temsilciliği tarafından onlarca yetim aileye Ramazan kolisi dağıtımı gerçekleştirdik.
Yaptıklarımız yardım faaliyetiyle yetimlerin yüzünü güldürmeye devam ediyoruz  daha önce tespitini yaptıklarımız ve muhtaç durumda olan onlarca aileye, başta gıda olmak üzere birçok ihtiyaçlarını karşılıyoruz.

yetim yoksul ve kimsesiz ailelere Ramazan ayı öncesi gıda, kırmızı et ve giyecek yardımı yapıldı. Öncelikle bu mazlum ailelere yardımda bulunan tüm hayırseverlere teşekkür ederiz. Vakfımız bünyesinde çalışan gönüllerimize de gönülden çalışmalarından dolayı tebrik ederiz. Vakıf olarak bundan sonrada ihtiyaç sahibi herkesin hizmetinde olacağımızı bildiririz.” denildi.