“Bir Bot Bir Mont” kampanyası kapsamında Van Temsilciliği aracılığıyla daha önce tespit edilen yetim ailelerimize kışlık giyecek yardımında bulunduk.
Yetimler Vakfı Van Temsilciliği’nde aileler ile bir araya gelen vakıf yetkilileri, ailelerle bir süre sohbet ederek diğer eksikleri not ettikten sonra çocuklar için hazırladıkları bot ve montları hediye etti.

Yetimler Vakfı gönüllülerinden Emrullah Akay, “Yetimler Vakfı Van Temsilciliği olarak ‘Bir Bot Bir Mont’ projesi kapsamında Van’da  yetim kardeşlerimize kıyafet desteğinde bulunduk. Bu yardımlarda emeği geçen tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun ve kendilerine teşekkür ediyoruz. Bizler bu yardımları yaparken hem mutlu olduk hem de kardeşlerimizi mutlu ettik. Sizler de yetim kardeşlerimiz sevindirmek istiyorsanız destek verebilirsiniz. Bizler çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Aynı zamanda Yetimler Vakfı olarak her ay düzenli olarak belirlediğimiz yetim ailelere nakdi yardım desteğinde bulunuyoruz.”