Yetim, Öksüz ve Kimsesiz Çocuklarla Yardımlaşma Dayanışma ve Eğitim Vakfı olarak yetim çocukları sevindirmeye devam ediyoruz.

Yetimler Vakfı olarak çalışma alanımızın merkezine aldığımız yetim çocuklara yönelik gerçekleştirdiğimiz destek kampanyalarına her zaman yeni projeler ekleyerek devam ediyoruz. Yetimler Vakfı olarak daha önce başlatmış olduğumuz “Bir Yetimi de Sen Sevindir” kampanyası doğrultusunda yetim, öksüz ve kimsesiz çocuklara bisiklet dağıtımının Diyarbakır Merkez ayağını gerçekleştirdik.

Diyarbakır merkez ve merkez ilçelerinde oturan yetim çocuklara bisiklet dağıtımı vakfımız üye ve gönüllüleri tarafından gerçekleştirildi. Önümüzdeki günlerde taşra ilçelerimizde de yetim öksüz ve kimsesiz çocuklara bisiklet dağıtımı yapılacaktır.

Yetimlerin yüzlerindeki tebessümün sebebi olmak isteyen hayırseverleri “Bir Yetimi de Sen Sevindir” kampanyamıza destek olmaya davet ediyoruz.