Vakfımızın organize ettiği yemek programında yüzlerce yetim ve aileleri bir araya geldi.

Yetim Öksüz ve Kimsesiz Çocuklarla Yardımlaşma Dayanışma ve Eğitim Vakfı olarak özel bir okulda organize edilen yemek programında yüzlerce yetim çocuk ve aileleri bir araya getirildi.

Vakfımızın düzenlediği yemek programında yüzlerce yetim çocuk bir araya getirerek futbol ve basketbol gibi sportif aktiviteler ile eğlendirdi. Verilen yemeğe vakıf yetkilileri, yüzlerce yetim çocuk ve anneleri katıldı.

Yetimler Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Engin Taştekin organizasyonun, yetim çocuk ve ailelerin bir araya gelip kaynaşmaları amaçlı olduğunu belirterek, “Bugün Diyarbakır’da soğuk kış gününde hava çok güzel, bunu değerlendirmek istedik. 200 yetim kardeşimizi ve annelerini buraya getirerek onlara yemek ikramında bulunduk ve eğlenmelerine vesile olduk. Yemekteki amacımız hem yetim kardeşlerimizi, çocuklarımızı bir araya getirip onlara kaynaşmak, onların birbiriyle kaynaşmalarını sağlamak hem de bu güzel tatil gününü değerlendirmekti.” ifadelerini kullandı.

Bu tür etkinliklerde vakıflarına desteklerini sunan hayırseverlere teşekkür eden Taştekin, “Bizim bu ortamı yaşamamıza, kardeşlerimizin bu ortamı yaşamasına vesile olan hayırsever kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Allah onlardan razı olsun.” dedi.

Organizasyona katılan aileler yemek programından sonra vakıf yetkilileri tarafından kendilerine tahsis edilen araçlara binerek okuldan ayrıldılar.