Yetim Öksüz ve Kimsesiz Çocuklarla Yardımlaşma Dayanışma ve Eğitim Vakfı, Budist Burma çetelerinden saldırılarından dolayı Bangladeş’e sığınan Arakanlı Müslümanlara sıcak yemek dağıtımı yaptı.

Arakan’daki vahşetten dolayı her şeylerini terk edip Bangladeş’e sığınan Arakanlı Müslümanlar sığınma kamplarında zor şartlar altında hayatlarını devam ettirme mücadelesi veriyorlar. Duyarlı Sivil Toplum Kuruluşları dışında neredeyse yardımların hiç ulaşmadığı kamplarda yaşam mücadelesi veren Arakanlı Müslümanlara destek olmak için toplanan bağışların bir bölümü ile Arakanlı Müslümanlara sıcak yemek dağıtımı yapan Yetimler Vakfı’nın Arakanlı Müslümlara yönelik başlatmış olduğu yardım kampanyası devam ediyor.

Su kuyusu, gıda, giyim, sıcak yemek, kırtasiye gibi birçok farklı alanlarda yardımlar yapan Yetimler Vakfı, Bangladeş’te bulunan Arakanlı Müslümanlar için sıcak yemek dağıtımı yaptı. Yüzlerce insanın istifade ettiği sıcak yemek dağıtımında bir nebze de olsa karınları doyan Arakanlı Müslümanlar bu yardımlardan dolayı hayırseverlere teşekkür etti.