Yetim Öksüz ve Kimsesiz Çocuklarla Yardımlaşma Dayanışma ve Eğitim Vakfı olarak yurt içinde ve yurtdışında sürdürdüğümüz yardım faaliyetlerine devam ediyoruz.

siyonist işgal devleti israil tarafından her türlü ambargonun uygulandığı Filistin’in Gazze şehrinde zor şartlar altında yaşamak zorunda kalan Gazzeli yetim çocuklara yönelik yürütülen yardım faaliyetleri Ocak ayında da devam ediyor.

Yetimler Vakfı olarak Gazze’de bulunan yetim öksüz ve kimsesiz çocuklara yönelik her ay düzenli olarak verdiğimiz yetim aylıklarını bu ay da verdik. İslam ümmetine emanet edilen yetim öksüz ve kimsesiz çocukların yüzünü güldürme ve onları yalnız bırakmama şiarıyla yaptığımız yardım faaliyetlerine inşallah devam edeceğiz.

Gazze’de bulunan yetim öksüz ve kimsesiz çocuklara sponsor olmak isteyen hayırseverler ONLİNE BAĞIŞ ile yardımlarını ulaştıracakları gibi banka hesaplarımıza da yardımlarını iletebilirler.